Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

pravo-hm.org.ua

Середа, 15 серпня 2012, 17:56

Прокуратура Львова порушила кримінальну справу проти посадовця Львівської міськради

Кримінальна справа порушена стосовно посадовця департаменту гуманітарної політики ЛМР та директора підприємства, визначеного підрядником у виконанні реконструкції та капітального ремонту приміщень комунальної міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

«Згаданий керівник, умисно зазначивши у документації недостовірні дані, завищив вартість будівельних матеріалів, конструкцій та приладів, використаних під час ремонту вказаного об’єкту, на суму понад 271 тис. грн.», – зазначено у повідомленні.

 Тим часом чиновник міської ради неналежно виконав службові обов’язки при перевірці документів, що призвело до безпідставної витрати зазначених коштів із міського бюджету.

Посадовець обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч.2 ст. 367 КК України). А директору підприємства-підрядника інкримінують злочини, передбачені ч. 2 ст. 364, ч. 2. ст. 366 КК України, – зловживання владою та службове підроблення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.