Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт колектора

Четвер, 9 березня 2017, 17:36

Ремонт колектора на вулиці Богданівській у Львові обійдеться у три мільйони

ремонт колектора

Ремонтні роботи триватимуть до 15 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 6 лютого на вул. Богданівській тривають роботи щодо заміни аварійної ділянки каналізаційного колектора від перехрестя на вул. Старознесенська – Тарасівська до церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

За словами директора ЛМКП «Львівводоканал» Валентина Вольського, вартість робіт становить майже 3 млн грн. Тут прокладуть 249 погонних метрів каналізаційного колектора діаметром 800 мм, на глибині 3,5-4 метри наразі уже прокладено 190 погонних метрів трубопроводу.

«Назагал на роботи по каналізуванню Львова цього року буде виділено близько 20 млн грн. Тому заплановано ще ряд робіт в цьому напрямку на вулицях Старознесенська-Балкова, Подолинського-Тарасівська, Кошова-Козацька. Вже з наступного місяця будемо розпочинати», – наголосив Валентин Вольський.

Також роботи із каналізування проводяться на вулиці Ряснянська – Брюховецька. Цьогоріч тут планують прокласти 5970 погонних метрів самопливного каналізаційного колектора та 470 метрів напірного колектора.

Нагадаємо, у грудні 2016 року на частині вулиці Богданівської, яка ще не була відремонтована, під вантажівкою провалилась частина колектора.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.