Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

МВФ

ria.com

П'ятниця, 10 березня 2017, 10:47

Четвертий транш від МВФ Україна може отримати на початку квітня

МВФ

20 березня МВФ розгляне питання щодо надання Україні 1 млрд доларів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив офіційний представник Міжнародного валютного фонду Джеррі Райс, засідання Ради директорів МВФ щодо третього перегляду програми співпраці з Україною заплановано на 20 березня.

"Основною метою програми співпраці є допомогти Україні подолати складну ситуацію й повернутися до сталого економічного зростання. Якщо говорити про пенсійну реформу, то вона має вирішальне значення для стійкості пенсійної системи країни та для забезпечення населення гідними пенсіями. Ми разом із владою України працюємо над створенням такої пенсійної системи", –наголосив Джеррі Райс.

Зазначимо, ще 4 березня МВФ повідомив про досягнення угоди з владою України щодо меморандуму про економічну та фінансову політику. Цей крок відкриває шлях для завершення третього перегляду програми розширеного фінансування EFF, за підсумками якого Україні може бути надано четвертий транш фінансування, обсягом близько 1 млрд доларів.

Хоча у грудні 2016 року передбачалося, що наступний транш Україна отримає у січні-лютому 2017 року.

Нагадаємо, останній транш від МВФ Україна отримала у вересні цього року, його сума становила 1 млрд дол.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.