Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 10 березня 2017, 13:07

Бійці АТО зі Львівщини отримали більше 5000 земельних ділянок

учасники АТО

Загальна площа виділених земель – 1492 га.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, з початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у області військовослужбовці та їх сім'ї отримали 5681 земельну ділянку, що призначені для будівництва, садівництва та ведення селянського господарства.

З цієї кількості рішень, Держгеокадастр Львівщини видав 3657 наказів про надання у власність земельних ділянок, загальною площею 1031,5 га.

Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (3179 земельних ділянок), особистого селянського господарства (436 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (42 земельні ділянки).

"Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу у оформленні земельних ділянок", – зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький. 

Також учасникам АТО та членам їх сімей була надано 3406 дозволів на розробку документації із землеустрою, а зараз триває процес оформлення цих ділянок у власність.

Найбільше видано наказів для учасників АТО у Пустомитівському (1195), Жовківському (1034) та Бродівському районах (635) Львівської області.

Ще 2024 земельні ділянки військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі бійці АТО використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1562 земельні  ділянки).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.