Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка зі супермаркету

dpchas.com.ua

П'ятниця, 10 березня 2017, 17:44

На Сихові одесит обікрав супермаркет майже на 6500 гривень

крадіжка зі супермаркету

Одесит протягом місяця встиг двічі обікрасти один і той же супермаркет.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Сихівський відділ поліції звернувся адміністратор супермаркету, який повідомив, що невідома особа намагалася викрасти з магазину продукти харчування більше, ніж на 2 000 гривень.

«До вчинення даного злочину причетний 20-річний житель Одеської області. Під час перегляду відеозаписів із камер спостереження з’ясувалося, що цей громадянин раніше скоїв іще одну крадіжку. 15 лютого він виніс в обхід каси жувальні гумки на суму близько 4 400 гривень», – розповів в.о. начальника Сихівського відділу поліції Роман Дзюдзь.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Скоєння зазначеного злочину карається арештом терміном від 3 до шести 6 або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі триває досудове розслідування, перевіряється можлива причетність «гастролера» до інших кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, нещодавно зі супермаркету на Сихові львів'янин поцупив дві пляшки коньяку майже на 3000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.