Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Вівторок, 14 березня 2017, 13:09

У Львові стартував ямковий ремонт доріг

ремонт доріг

Усі роботи планують завершити до Великодня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За даними комунальних служб, вибоїни замощують асфальтом, а усі роботи триватимуть до Великодня.

Відтак, у Галицькому районі на вулиці Словацького і Дорошенка тривають ямкові роботи. У Залізничному районі зробили вул. Городоцьку, Широку, Білогорську та перехрестя вул. Широка – вул. Сяйво. Планують зробити вулиці Курмановича, Петлюри, Яворницького.

На Сихові аварійні вибоїни залатали на вулиці Пасічній, Луганській, Зеленій, Угорській та на Хуторівці. Загалом – понад 620 кв.м покриття. Планують здійснити ремонт на вул. Драгана і Хуторівці.

У Франківському районі роблять вулиці Наукову та Володимира Великого, планують продовжити ці роботи і на вулиці Антоновича. Загалом у плані – понад 1200 кв.м покриття, вже виконано – понад 670 кв.м.

У Шевченківській адміністрації повідомили, що ямковим ремонтом зробили дорогу на Брюховичі, вулиці Мазепи, Грінченка, Орлика. Планують зробити Тунельну, Шевченка, Брюховицьку, Мазепи, Грінченка, Золоту, Хімічну, Миколайчука, Томашівську, Лінкольна, Лемківську та інші. Загалом в районі ремонту потребує понад 2,5 тис кв.м покриття.

У Личаківському районі ямковим ремонтом вже охоплено понад 950 кв.м покриття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.