Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахта "Степова"

Вівторок, 14 березня 2017, 15:33

У лікарні Львова залишилося десять гірників шахти "Степова"

шахта "Степова"

Вчора виписали шість гірників, а сьогодні планують виписати ще семеро осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів завідувач опікового відділення 8-ї міської клінічної лікарні Львова Василь Савчин, вчора 6 шахтарів, стан яких покращується, виписали з лікарні на амбулаторне лікування за місцем проживання – до Червоноградської міської лікарні.

За його словами, ці пацієнти перебуватимуть під наглядом лікарів-терапевтів.

Також сьогодні заплановано виписати ще 7 осіб.

"У лікарні залишається ще 10 пацієнтів, які мають нестабільну гемодинаміку та проходять лікування опікових ран. Але стан їх з позитивною динамікою, загрози життю немає", – наголосив Василь Савчин.

Нагадаємо, 2 березня на шахті "Степова №10" державного підприємства "Львіввугілля" у селі Глухів Сокальського району внаслідок вибуху сталося обрушення породи у зоні якого знаходилися 34 гірники. Внаслідок цього 8 гірників загинуло. Як стало відомо, на момент обвалу на шахті "Степова", у неї не було дозволу на проведення небезпечних робіт.

На лікуванні у Львові знаходилося 23 гірники цієї шахти.

Родини загиблих під час аварії на шахті "Степова", крім державної допомоги, отримають по 100 тисяч гривень, постраждалі – від 20 до 60 тисяч гривень із обласного бюджету Львівщини.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.