Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

rbc.ua

Вівторок, 14 березня 2017, 17:50

Зареєструватися для участі у ЗНО можна до кінця тижня

ЗНО

17 березня завершується реєстрація для участі у цьогорічному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій, випускники шкіл 2017 року під час реєстрації мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Першим обов'язковим екзаменаційним предметом є українська мова. Другий предмет потрібно обрати з-поміж математики та історії. Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів. Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня.

Нагадаємо, станом на 7 березня для участі у ЗНО зареєстрували 131 тис осіб. 

Також цього року для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 132 012 учасників, з них більше 11 тисяч – зі Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.