Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Центр зайнятості

Понеділок, 20 березня 2017, 18:29

У лютому на Львівщині на 39% зросла кількість робочих місць

Центр зайнятості

У січні-лютому у області на одну вакансію претендували п'ятеро безробітних.

Про це повідомила пресс-служба Львівського обласного центру зайнятості.

За словами в.о. директора Львівського обласного центру зайнятості Оксани Іванчук, у січні-лютому цього року, порівняно із цими місяцями у 2016 році, на 39,4% збільшилася кількість працедавців, які заявили про наявність вільних робочих місць.

Також на 53,6% зросла база вакансій, а на 21,5% зменшилася чисельність зареєстрованих безробітних, які отримують виплати у центрах зайнятості Львівщини.

Станом на 1 березня 2017 року в середньому на Львівщині на одну вакансію претендують 5 безробітних.

"З початку року послугами служби зайнятості скористалися 24,3 тис безробітних, що на 6,3 тис менше, ніж в аналогічному періоді 2016 року. Їхній увазі пропонувалися 15,2 тис вільних робочих місць, що на 5,3 тис більше, ніж було торік", – заявила Оксана Іванчук.

Загалом цьогоріч працевлаштували 9,7 тис мешканців області, у тому числі 2,5 тис безробітних, а до тимчасової зайнятості залучили 561 особу, професійним навчанням було охоплено 3 тис безробітних.

Нагадаємо, станом на 1 грудня 2016 року у області було зареєстровано 16,2 тис безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.