Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

П'ятниця, 17 березня 2017, 15:11

Парубій доручив розслідувати дії Парасюка у Слов'янську

Андрій Парубій

Андрій Парубій засудив бійку нардепа Володимира Парасюка із правоохоронцями Донеччини.

Як заявив сьогодні під час засідання сесії голова Верховної Ради Андрій Парубій, він доручив провести службове розслідування щодо дій народного депутата Володимира Парасюка у Слов'янську на Донеччині.

"Народний депутат не має права, користуючись своєю недоторканністю, зневажливо ставитися до працівників правоохоронних органів держави, наносити їм удари, ображати, виривати у них табельну зброю під час виконання ними службових обов’язків", – наголосив Андрій Парубій.

За його словами, такі дії Парасюка дискредитують Верховну Раду і звання народного депутата України.

Нагадаємо, 14 березня через блокпост біля Слов’янська на Донеччині прямувала колона з 13 авто, серед цих людей був також й Володимир Парасюк. За даними поліції, учасники відмовилися проходити стандартну перевірку, виникла бійка.

Результатом бійки стало те, що Володимира Парасюка звинуватили у насильстві проти правоохоронців, а слідче управління Національної поліції в Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Наразі поліція Донеччина зібрала понад 500 підписів під зверненням про зняття недоторканності з Володимира Парасюка, а прем'єр-міністр Володимир Гройсман також засудив дії нардепа Парасюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.