У Львові п'яні підлітки викрали велосипеди

Понеділок, 20 березня 2017, 11:58

Двоє нетверезих підлітків побили 13-річних хлопців і відібрали у них велосипеди.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

У суботу, близько 14:00 год., патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Бойківській. За словами заявниці, двоє осіб, нанісши її 13-річному сину та його другу-однолітку тілесні ушкодження, відібрали велосипеди.

Вже через 5 хвилин після отриманого орієнтування на вулиці Стрийській екіпаж помітив двох осіб на чорному та білому велосипедах, описи яких збігалися з орієнтуванням. Побачивши патрульних, вони намагалися втекти.

Як встановили згодом правоохоронці, крадіжку вчинили підлітки віком 15 та 16 років, які перебували у сильному стані алкогольного сп’яніння. Вони придбали пляшку горілки в одному із алкомаркетів на вулиці Сахарова і випили її на двох.

Потерпілі впізнали власні велосипеди та нападників. Останнії помістили в ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація слідчих – розбійний напад скоєний за попередньою змовою групою осіб.

Патрульні разом із працівниками Франківського відділу поліції також склали протокол за порушення правил торгівлі алкоголем на продавця згаданого алкомаркету.

Мітки: крадіжка, неповнолітні, п'яні підлітки, Патрульна поліція Львова