Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 21 березня 2017, 16:22

Садовий просить Гройсмана вирішити проблему із сміттям у Львові

Андрій Садовий

Йдеться про вивезення побутових відходів з міста.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні на під час засідання правління Асоціації міст України в Києві міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням допомогти у вирішенні проблеми з вивезенням сміття зі Львова до початку рекультивації наявного звалища та будівництва сміттєпереробного заводу.

"Я прошу вас прийняти відповідне рішення, щоб Львів отримав допомогу, щоб ми мали можливість до початку рекультивації нормально вивозити відходи", –заявив Андрій Садовий.

Він додав, що Держспоживслужба уже рекомендує закрити школи міста через переповненість майданчиків для збирання сміття.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що через критичну ситуацію зі сміттям, у Львові можуть тимчасово закрити продуктові ринки.

Додамо, 17 березня останній полігон, що у Донецькій області, відмовився приймати львівське сміття, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.