Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

колектор

Вівторок, 21 березня 2017, 18:10

На каналізацію у Львові витратять 50 мільйонів

колектор

У бюджеті Львова на 2017 рік передбачено 53 млн грн на каналізування міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, згідно з Комплексною програмою модернізації каналізаційного господарства Львова, цього року на каналізування вулиць міста витратять 53 млн грн.

Однак загальна вартість встановлення каналізації у місті – 206 млн грн.

Цього року заплановано розпочати роботи з каналізування району вул. Тракт Глинянський (Кошова , Козацька, Табірна), вул. Старознесенської (від вул. Богданівської до вул. Балкової), вулиць Подолинського – Тарасівська, вул. Яловець – Букова, вул. Лучкая – Світла, каналізування смт. Рудно.

Також виготовлять проектно-кошторисну документацію для каналізування мікрорайону вул. Дорога Кривчицька – вул. Міжгірна та району «Стара Левандівка» (вул. На Чвертях – Є. Олесницького, Загородня, Пропелерна, Моторна, Д. Чижевського, Г. Чечета, М. Каганця, Л. Мацієвича, Є. Олесницького).

Додамо, у 2016 році у місті побудували 2,8 км каналізаційних мереж за 26 млн грн. Зокрема: каналізування вулиць Поморянської, Миргородської, Горіхової, Тернової, Купчинського, Старознесеннська – Польова.

У 2016 році було розпочато та продовжуються роботи з каналізування району вулиць Рясненської, Брюховецької, Полковника П. Болбочана, вул. Станційної – Зимновідської, Ярова-Запольська, Січова, Полуднева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.