Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська облрада

Середа, 22 березня 2017, 12:15

Рішення Львівської облради визнали незаконними

Львівська облрада

Йдеться про надання майже 39 тисяч га землі мисливському господарству на Перемишлянщині.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, 20 березня Господарський суд Києва задовільнив позов прокуратури до Львівської обласної ради та Перемишлянського районного товариства мисливців і рибалок «Лісівник» щодо законності надання 13,3 тис га мисливських угідь, з яких 7,3 тис га польових, 5,9 тис га – лісових і 83,8 га водно-болотових угідь, що розміщені на землях 9 місцевих громад, 4 агропідприємств та 2 лісгоспів.

Суд визнав незаконним та скасував рішення обласної ради, яка надала ці землі в користування Перемишлянського районного товариства мисливців та рибалок «Лісівник».

Також суд задовільнив позовну заяву прокуратури та визнав незаконним і скасував рішення Львівської обласної ради про надання в користування Мостиському товариству мисливців і рибалок у Львівській області 25,5 тисяч га мисливських угідь, терміном на 15 років, що розташовані на території 8 сільських рад.

Відтак, з незаконного користування повернуть майже 39 тисяч га земель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.