Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

bezformata.ru

Четвер, 16 серпня 2012, 11:33

НАК «Нафтогаз» для відновлення роботи ТЕЦ-1 у Львові виділив лише половину потрібного лімиту газу – ПАТ «Лвьівгаз»

  НАК «Нафтогаз» для відновлення роботи ТЕЦ-1 у Львові виділив лише половину потрібного ліміту газу, що є недостатніми для забезпечення повноцінної роботи даного комунального підприємства і загрожує споживачам його послуг новими відключеннями.

 

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Споживання природного газу ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 180 тис. кубометрів на добу, а виділено ліміту лише 72 тис. кубометрів, - сказано у повідомленні.

Питання щодо забезпечення достатньої кількості блакитного палива для «Львівтеплоенерго» надалі залишається відкритим, і, очевидно, подальших обмежень подачі природного газу не уникнути, якщо керівництвом міста та теплопостачального підприємства не буде вирішуватися проблема виділення необхідних ресурсів, - наголошено у повідомленні.

УМГ «Львівтрансгаз», у своєму листі зазначає, що відпускатиме блакитне паливо згідно з виділеним НАК «Нафтогаз України» ресурсом, а у разі перевищення споживання понад ліміт буде обмежувати подачу природного газу через ГРС до підтверджених об'ємів, що ставить під загрозу газопостачання міста в цілому.

Таке обмеження призведе до зниження тиску у газорозподільній мережі Львова і припинення його подачі у крайніх точках, відповідно, споживачі, які вчасно і справно оплачують за послуги з газопостачання, можуть залишитися без блакитного палива.

Нагадаємо, 10 серпня Львівгаз припинив подачу газу ТЕЦ-1 у зв'язку із заборгованостю підприємства. 15 серпня подачу газу було відновлено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.