Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

Середа, 22 березня 2017, 13:30

У ЗНО візьмуть участь 223 тисячі абітурієнтів

ЗНО

Завершилася реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація тривала з 6 лютого до 17 березня, однак внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації, можна до 31 березня.

Станом на 20 березня для участі в ЗНО було зареєстровано понад 223 тисячі осіб, проте все ще триває обробка реєстраційних документів у регіональних центрах оцінювання якості освіти.

Зазначимо, учасники ЗНО, які отримали сертифікати, проте бажають внести зміни до персональних даних, можуть перереєструватися.

А у разі отримання рішення про відмову в реєстрації, можна усунути причини, що стали підставою для відмови. Для цього потрібно створити нову реєстраційну картку та сформувати новий комплект документів.

Нагадаємо, цього року для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 132 012 учасників, з них більше 11 тисяч – зі Львівщини.

Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня. Також відбудеться додаткова сесія з 3 до 12 липня, на яку можна буде зареєструватися з 3 до 20 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.