Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

Середа, 22 березня 2017, 16:05

На Центр адопції безпритульних тварин у Львові виділили 1,3 мільйона

ЛКП "Лев"

Центр відкриють на початку травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у травні ЛКП "Лев" відкриє Центр адопції безпритульних тварин, який забезпечить прилаштування безпритульних собак та котів, що потрапляють на підприємство з вулиці.

"Зараз у нас будують нове приміщення, яке стане Центром адопції безпритульних тварин. На будівництво з бюджету розвитку міста виділено 1,3 млн грн. Приміщення буде складатись з трьох частин: кімната для тварин; місце для мертвих тварин та безпосередньо сам Центр адопції, де всі охочі зможуть прийти, обрати домашнього улюбленця. Центр плануємо відкрити наприкінці квітня – на початку травня", – зазначила директор ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

За її словами, у минулому році через Центр пройшло 1238 тварин, 450 з яких прилаштували у сім’ї. У 2017 році 275 тварин пройшло через Центр, 70 з них прилаштували.

Нагадаємо, у Львові з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі реєструють тварин 17 ветеринарних закладів міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.