Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

антисадовий мітинг

Четвер, 23 березня 2017, 11:27

Під міською радою пікетують Садового та Порошенка

антисадовий мітинг

Сьогодні більше 100 активістів пікетують Львівську міську раду.

Про це повіломив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, сьогодні перед будівлею Львівської міської ради на площі Ринок зібралися протестувальники із плакатами та сміттєвим контейнером від ГО "Розвиток громади" та активісти УНА-УНСО.

Активісти вимагають у влади міста розібратися із проблемами вивезення сміття зі Львова, відремонтувати дороги та вирішити ситуацію із Грибовицьким сміттєзвалищем та засудити винних.

Наразі у міськраді проходить сесія, тут мають заслухати звіт ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" щодо отриманих коштів на вивезення сміття з міста.

Нагадаємо, вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий вкласти бюджетні гроші Львова на створення резервного сміттєзвалища для міст України у Чорнобильській зоні відуження.

Додамо, 16 березня у Покровську Донецької області правоохоронці затримали 5 вантажівок зі сміттям, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Після чого Андрій Садовий заявив, що держава закрила останній полігон, куди зі Львова офіційно вивозили сміття.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.