Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Четвер, 23 березня 2017, 14:02

Самбір погодився прийняти львівське сміття

Самбір

Йдеться про 600 тонн сміття зі Львова.

Про це повідомляє Zaxid.Net.

Зокрема, вчора депутати Самбірської міськради погодились прийняти 600 львівського сміття за дозвіл їздити приміським маршруткам з Самбора до залізничного вокзалу.

"Вчора, на раді керівників усіх фракцій Самбірської міськради ми прийняли таке рішення. Депутатський корпус хоче, щоб міськрада Львова розглянула питання повернення приміських маршруток з Самбора на залізничний вокзал або принаймні до привокзального ринку. Сьогодні будемо спілкуватися із представниками ЛОДА та шукатимемо компроміс", – наголосив міський голова Самбора Юрій Гамар.

Нагадаємо, у 2016 році кінцеву зупинку приміських маршрутів біля вокзалу перенесли на АС "Західна". З цієї АС тепер відправляється 46 маршрутів.

Додамо, сьогодні більше 30 активістів пікетують Львівську міську раду, а вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий вкласти бюджетні гроші Львова на створення резервного сміттєзвалища для міст України у Чорнобильській зоні відуження.

Додамо, 16 березня у Покровську Донецької області правоохоронці затримали 5 вантажівок зі сміттям, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Після чого Андрій Садовий заявив, що держава закрила останній полігон, куди зі Львова офіційно вивозили сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.