Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

клуб "Романтик"

Четвер, 23 березня 2017, 14:34

Клуб "Романтик" у Парку культури приватизують

клуб "Романтик"

Тут планують створити Центр науки.

Сьогодні на сесії депутати Львівської міської ради проголосували за ухвалу "Про приватизацію способом викупу нежитлових приміщень на вул. Болгарській, 4". Це рішення підтримали 46 депутатів.

Зокрема, йдеться про приватизацію двох поверхів та підвалу клубу "Романтик" у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького площею 1861,9 кв.м та створення у них Центру науки.

Наразі клуб орендує громадська організація "Здорова Галичина", яка взяла у міста ці приміщення в оренду згідно з договором від 11 січня 2010 року, однак у частині приміщень клубу, де мали б були створені спортивні гуртки, перебувають приватні підприємці.

Засновниками громадської організації "Здорова Галичина" є Наталія Сліпченко, Євген Тульчинський та Ігор Кривецький, народний депутат від ВО "Свобода" і офіційний спонсор партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.