Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 24 березня 2017, 16:48

Бійці АТО зі Львівщини додатково отримають 290 га землі

земельна ділянка

Загалом учасники АТО отримали 5317 га на території області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. 

Відтак, протягом березня цього року для учасників АТО було знайдено земельні ділянки площею 290,3 га. Найбільше додаткових земель зарезервовано у Сокальському (51 га), Буському (37 га) та Яворівському (35 га) районах області.

«Майже щодня наші військові, учасники АТО, звертаються до Держгеокадастру за приватизацією земельних ділянок. Для того щоби вони мали можливість отримати земельну ділянку прийнято рішення збільшити площі зарезервованих земель. Цю роботу наші працівники здійснюють у співпраці з місцевими радами, які виділяють для учасників АТО землю під будівництво та допомагають нам у пошуку вільних земель, погоджують відповідні масиви», – відзначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом найбільші площі земель зарезервували у Буському (617 га), Сокальському (552 га) та Бродівському (437 га) районах Львівської області.

За цільовим призначенням найбільше ділянок на території Львівської області зарезервовано для: особистого селянського господарства – 3813 га, садівництва – 1233 га, будівництва та обслуговування житла – 516 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.