Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Понеділок, 27 березня 2017, 11:24

У Львові відремонтують вулиці Зелену та Пластову

ремонтні роботи

Також цьогоріч у Львові планують прокласти гравійну дорогу від західного обходу міста до Білогорщі.

Відповідне рішення сьогодні, 27 березня, ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Цьогоріч ЛКП "Львівавтодор" коштом міського бюджету побудує гравійну дорогу від західного обходу Львова до житлового масиву "Білогорща", а також здійснить капітальний ремонт вул. Пластової та Зеленої (від будинку № 261 до житлового масиву "Пасічний").

Згідно з проектом рішення, Львівавтодор отримало функції замовника на проектування, будівництво та капітальний ремонт згаданих трьох об'єктів. 

Відтак комунальне підпримство повинне відкоригувати проектно-кошторисну документацію, здійснити всі ремонтні роботи, а також після завершення будівельних робіт дізняти дані території та передати матеріали у департамент містобудування міської ради.

"Департаменту економічного розвитку передбачити видатки для реалізації проектів за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова", –йдеться у документі.

Нагадаємо, очільник ЛКП "Львіватодор" Олег Береза здавав підприємству власну автівку в оренду.

Тому Олега Березу та його заступника Євгена Калитича звинувачують у правопорушеннях, пов'язаних із корупцією через порушення порядку врегулювання конфлікту інтересів при укладенні договору оренди транспортного засобу.

Також на Львівщині через неякісний ремонт доріг судитимуть 20 посадовців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.