Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіаперевізник

Вівторок, 28 березня 2017, 12:44

У Львові авіакомпанію обікрали на три мільйони

авіаперевізник

Заступник гендиректора одного із авіаперевізників привласнив 3 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, протягом січня-травня 2016 року заступник гендиректора переводив з рахунку підприємства від 100 тисяч до 880 тисяч гривень за послуги з наземного обслуговування в державних аеропортах України, оплату збору за зліт і посадку, аеропортове обслуговування, у той час як послуги не надавались.

У платіжних відомостях він зазначив назви реальних компаній, з якими авіакомпанія мала налагоджені відносини, однак у відповідній графі для перерахування коштів зазначався номер рахунку вже іншого підприємства –підконтрольного заступникові гендиректора авіаперевізника.

Усі кошти перераховувались на особистий рахунок заступника гендиректора. Правоохоронці встановили вісім фактів цих переказів, за якими із рахунків авіакомпанії було перераховано 3 мільйона гривень.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3, 4 та 5 статті 191 (розкрадання в особливо великих розмірах) КК України.

За вчинення цього злочину передбачене позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.