Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Вівторок, 28 березня 2017, 13:29

Французькі інвестори планують збудувати на Львівщині новий завод

інвестиції у Львівщину

Йдеться про завод із ливарного виробництва.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, сьогодні під час зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та представники французької компанії Aluthea обговорили можливсть будівництва у області заводу, який займатиметься литтям алюмінієвих деталей під тиском.

За словами інвесторів, на початку роботи планують встановити три ливарні машини і за наступні 2-3 роки – розшити виробничі потужності, а ще через 5-7 років – подвоїти обсяг вкладених інвестицій.

«В області вже є п’ять великих підприємств цього напрямку. На найбільшому з них працює близько 6 тисяч, а на найменшому – 2 тисячі осіб», – додав Олег Синюткаю

Зазначимо, що компанія Aluthea займається обробкою алюмінію, виробляє широкий спектр простих і складних деталей різної ваги. Виробництво здійснюється у наступних напрямках: гідравліка, освітлення, будівництво, промислове обладнання, енергетика, медицина, автомобільна, залізнична. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.