Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

nash-kray.lviv.ua

Прес-реліз,   Середа, 29 березня 2017, 17:38

«Наш край» вимагає заслухати силовиків щодо подій у Луцьку

Наш край

«Наш край» закликає запровадити мораторій на розгляд тем, що роз’єднують Україну.

Про це повідомила прес-служба політичної партії «Наш край».

Як зазначили у партії, обстріл Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку демонструє, що всередині України діють сили, які зацікавлені в роз’єднанні не тільки українців, а й інших дружніх українцям народів.

«Те, що ці сили вже регулярно намагаються зіпсувати українсько-польські взаємини, питання, перш за все, до правоохоронних структур. Досі не здійснено ефективного розслідування попередніх інцидентів і, таким чином, спровоковано новий зухвалий злочин.

Обстріл Генконсульства Польщі став наступним кроком після наруги над українськими пам’ятниками у Польщі та польськими в Україні. Очевидно, що силовики не змогли нічого протиставити серії злочинів та, як результат, – обстріл дипломатичного представництва дружньої нам країни.

Мета у злочинців одна – розсварити Україну зі союзниками, зупинити зближення з Європейським Союзом, зірвати запровадження безвізового режиму для українців.

Керівництво силових та спеціальних органів має відзвітувати перед Верховною Радою про розслідування цього та інших подібних злочинів. Окрім цього, силовики мають посилити роботу щодо запобігання нападам на польські пам’ятники в нашій країні, а також надійно захистити дипломатичні представництва всіх без винятку країн», – йдеться у повідомленні.

Відтак, «Наш край» закликає представників усіх українських політичних сил запровадити мораторій на розгляд тем, що роз’єднують Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.