Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

ua.igotoworld.com

Четвер, 30 березня 2017, 15:32

ЄС виділив кошти на модернізацію Жовкви

Жовква

Йдеться про майже 1 млн євро інвестицій на втілення декількох проектів.

Про це повідомила прес-служба Жовківської міської ради.

Зокрема, у рамках програми «Демонстраційні Проекти – Угода Мерів», бюджет якої становить 860 тисяч євро, у Жовкві реалізують інвестиційні проекти. З цієї суми 688 тисяч євро становлять кошти Європейського Союзу, а 172 тисяч євро – Жовківської міської ради.

Відтак, у місті буде встановлено два котли у комунальній котельні на вул. Лесі Українки, 5, замінено тепломережу від котельні та повністю реконструйовано дошкільний навчальний заклад №2 «Калинонька».

«Місто активно працює у сфері залучення інвестицій – приватних, державних та грантів. Серед останніх важливе значення має програма «Демонстраційні проекти – Угода мерів», у рамках якої за 3 роки у Жовкву вдасться залучити близько 1 млн євро коштів Європейського Союзу", – наголосив міський голова Жовкви Петро Вихопень.

За його словами, також у 2016 році місто отримало від Львівської ОДА 2 млн грн на співфінансування проекту.

Зазначимо, 2017 рік – останній з трьох, на який розрахований проект. Наразі станом на кінець березня у місті провели тендер і визначено виконавця робіт з реконструкції садочку №2. Роботи стартують у квітні і триватимуть до вересня.

Також і проведено тендер та визначено генпідрядника на виконання робіт із заміни тепломережі та триває виготовлення проектно-кошторисної документації для котельні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.