Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Орест Щур

Четвер, 16 серпня 2012, 15:36

Еко-мистецька акція "Карпатський протяг" відбудеться 24 серпня

Екологічно-мистецька акція "Карпатський протяг" відбудеться 24 серпня в потязі  приміського сполучення "Івано-Франківськ – Рахів" і збере прихильників альтернативної музики та чистих Карпат.

 У межах цієї акції традиційно відбудуться виступи музичних гуртів, поетів, діджеїв, кінопокази від фестивалю незалежного кіно Wiz-Art.

Як повідомляють організатори фестивалю "Карпатський протяг", в потязі "Івано-Франківськ-Рахів" для дійства передбачено два вагони - концертний та альтернативний.

Під час концерту виступатимуть наступні гурти: КораЛЛі, Йорий Клоц, Zapaska. Серед хед-лайнерів фестивалю - гурт KOZAK SYSTEM.



Нагадаємо, «КАРПАТСЬКИЙ ПРОТЯГ» – еко-мистецька акція, яку організовує музичний гурт КораЛЛі. Ідея проекту – привернути увагу до екологічної проблеми регіону – забруднення пластиковим сміттям.

Програма дійства

4:00 - 8:00
Після налаштування в русі до міста Рахів
Концерт гуртів: КОРАЛЛІ, ЙОРИЙ КЛОЦ, ZAPASKA. Кіноклуб (добірка актуальних динамічних фільмів від агенції подій «АРТ-ПОЛЕ»)

8:00 – 10:00

Пауза – місто Рахів Технічна перерва + відпочинок та харчування учасників. Технічна перерва + відпочинок та харчування учасників

10:00 – 14:00

Місто Рахів Поетично-літературні перфоманси, виступи молодих та визнаних письменників та поетів
Кіноклуб (добірка вартового кіно від львівської майстерні Wiz-ART)

15:00 – 19:00

В русі до Івано-Франківська – продовження концерту рок-гуртів – виступ хед-лайнерів свята гурту KOZAK SYSTEM та діджеїв. Продовження літ-перфомансів, динамічна експериментальна сцена для різнопланових артистів, поетів та публіки загалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.