Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту у Гряді

Варта 1

Понеділок, 3 квітня 2017, 16:38

На Львівщині затримали організаторів акції протесту у Гряді

акція протесту у Гряді

Арештовано чотирьох організаторів провокацій.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У рамках досудового розслідування за результатами акції протесту у селі Гряда Жовківського району, що відбулася 29 березня, чотирьом особам було повідомлено про підозру.

Їх звинувачують за ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України за попередньою змовою групою осіб), крім того двом з них ще й інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу  тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Наразі усі затримані перебувають під вартою, а досудове розслідування все ще триває.

Нагадаємо, 12 березня на Львівщині спіймали організовану групу, яка мала влаштувати провокації на кордоні з Польщею. Тоді автобус із кількома десятками людей, які їхали на проплачену акцію на кордон із Польщею, аби продемонструвати нібито погане ставлення українців до поляків на території Львівщини.

Також 31 березня львівські правоохоронці затримали двох організаторів акції – киян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.