Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vgolos.com.ua

Четвер, 16 серпня 2012, 16:40

Львівські регіонали звинуватили “Свободу” у використанні коштів з обласного бюджету для власної політичної реклами

Кандидати у нардепи від Партії регіонів на Львівщині звернулися з відкритим листом до голови Львівської ОДА Михайла Костюка та голови Львівської облради Олега Панькевича з проханням врегулювати ситуацію, яка, на їхню думку, склалася з розтратою коштів з обласного бюджету на рекламу “політичної сили, яка домінує у Львівській обласній раді”.

 “Львівська обласна рада використовує бюджетні кошти на піар окремих її функціонерів – виключно задля задоволення їх політичних амбіцій та абсолютно ігноруючи реальні інтереси і потреби громади Львівщини”, – йдеться у зверненні.

Представники ПР заявляють, що упродовж 2012 року майже 200 тисяч гривень бюджетних коштів будуть використані на трансляцію сесійних засідань облради, ще 7 мільйонів гривень – для фінансування телебачення облради. Окрім цього, 600 тисяч гривень хочуть витратити на створення газети Львівської обласної ради, ще 295 тисяч гривень будуть витрачені на членські внески Асоціації місцевих рад Львівщини.

“На наше переконання, така ситуація створює нерівні умови серед кандидатів у народні депутати і таким чином порушує чинне законодавство”, – зазначають автори звернення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.