Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 6 квітня 2017, 15:25

Львівська облрада з ініціативи «Батьківщини» вимагає повністю скасувати «абонплату за газ»

Львівська облрада

Депутати обласної ради підтримали ініціативу «батьківщинівців» і проголосували за Звернення до Президента України про негайне остаточне скасування «абонентської плати» за газ.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», за звернення до керівництва держави проголосували 56 з 59 присутніх у залі депутатів.

«Введена абонплата не лише призведе до збільшення ціни за газ, але держава її не субсидіюватиме, пільги на це не поширюються, тобто за все доведеться платити власними силами щомісяця в повному обсязі. І отримуватимуть ці нові мільярди гривень фірми багатіїв. Тому важливо рішення НКРЕКП не лише призупинити, а повністю скасувати», – йдеться у проголосованому зверненні.

На Львівщині подібне звернення до Президента України проголосували також депутати Трускавецької, Бориславської міських рад та обранці Ралівської сільської ради Самбірського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.