Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Понеділок, 10 квітня 2017, 15:00

З початку року землевпорядники Львівщини надали послуги на майже 850 тисяч

земельна ділянка

Було опрацьовано більше 58,6 тисяч адмінпослуг.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру України.

Зокрема, безплатно фізичні та юридичні особи області отримали 49,3 тисяч послуг. Ще більше 9 тисяч послуг фахівці землевпорядної служби Львівщини надали на платній основі, за які отримали 849,5 тис грн, які поповнили держбюджет.

Зазначимо, найчастіше мешканці Львівщини зверталися щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. З початку року було опрацьовано 7,8 тисяч таких запитів, що становить 84,6% від загальної кількості платних адмінпослуг.

Серед безплатних адмінпослуг найбільш поширені були запити щодо державної реєстрації земельної ділянки (16816), про видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі (12670).

Також, безплатно землевпорядники надали 5179 довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та їх форму власності та висновків про погодження документації із землеустрою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.