Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод

loda.gov.ua

Понеділок, 10 квітня 2017, 16:32

На Пустомитівщині відкрили завод на 40 робочих місць

завод

Наразі це найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем з нержавіючої сталі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Новий завод відкрили сьогодні у селі Сокільники Пустомитівського району, у нього залучили 5 мільйонів гривень інвестицій.

На заводі майже 4000 кв.м. виробничих та складських площ, потужність виробництва – понад 10000 м. димохідних труб та елементів на місяць. Перша черга виробництва забезпечила робочими місцями понад 40 працівників.

Як зазначили у Львівській ОДА, завод виготовляє елементи димоходів як для побутових потреб з діаметром від 80 мм до 200 мм так і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600 мм, а також систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель.

Окрім цього, тут планують запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон матеріалів з яких виготовляють продукцію.

Зазначимо, також у планах підприємства – впровадження інвестицій не менше 10 мільйонів гривень та створення додаткових робочих місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.