Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

Понеділок, 10 квітня 2017, 17:18

У Львові відкрили Великодній ярмарок-2017

Великодній ярмарок

Великодній ярмарок триватиме на проспекті Свободи до 8 травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Великодній ярмарок на алеї проспекту Свободи у будні ярмарок працюватиме з 10.00 до 22.00 год, у вихідні та святкові дні – з 10.00 до 23.00 год.

«На цих вихідних відбувся 8-ий рік поспіль «Великодній ярмарок» у Львові. Традиційно на проспекті Свободи встановлені дерев`яні будиночки, у яких продається як сувенірна продукція, так і страви галицької кухні», –зазначила арт-директор компанії «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх.

За її словами, також на площі перед Оперним театром з 14 до 23 квітня працюватиме Великодня майстерня – щодня з 12.00 до 19.00 год. Для гостей організовуватимуть майстер-класи із гончарства та ліпнини, ковальства, писанкарства, іконопису, різьблення свічок, лозоплетіння, виготовлення ляльок-мотанок чи інсталяцій зі скла.

Зазначимо, минулого року організатором Великоднього ярмарку була теж компанія «Львівські ярмарки», оскільки лише вона подалась на конкурс, який вперше організовувала міська рада. 

Цього року організатор Великоднього ярмарку повинен забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Нагадаємо, на Великдень у Львові цьогоріч з бюджету міста виділили 95 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.