Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вивіски

Вівторок, 11 квітня 2017, 13:10

У Львові демонтували більше 70 вивісок алкоголю

вивіски

З 28 березня у місті демонтують вивіски з рекламою алкоголю.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, за цей час КП «Адміністративно-технічне управління» демонтувало 71 вивіску та 6 рекламних конструкцій алкоголю за 38 адресами.

Відтак, вивіски ліквідували на: вул. Під дубом, 62, вул. Замарстинівська, 50, вул. Наукова, 10а, вул. Володимира Великого, 1, вул. Кульпарківська, 174, вул. Сахарова, 19, вул. Пасічна, 98, пр. Червоної Калини, 40 та ін.

За словами керівника відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» Володимира Базилевича, власникам заздалегідь було запропоновано усунути порушення, а для уникнення бійок та непорозумінь КП «Адміністративно-технічне управління» залучає до демонтажу вивісок муніципальну дружину та працівників національної поліції.

Нагадаємо, наприкінці березня міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом «алкоголь».

Загалом з початку року у місті демонтували 350 рекламних конструкцій та 264 вивіски.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.