Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Промисловість

vkurse.ua

П'ятниця, 17 серпня 2012, 10:15

На Львівщині розробляють проекти з використання альтернативних видів палива

На Львівщині розпочали розробку Програми виробництва та використання водовугільного палива, яке а сьогодні вважається одним з найперспективніших видів палива.

 

З точки зору екологічної безпеки, водовугільне паливо найбезпечніше, тут значно менше пилу та сажі. Відтак, водовугільне паливо може бути ефективно використано для газифікації.

Один із таких проектів можна розпочати у Сокальському районі – включно з будівництвом заводу з виробництва водовугільного палива на базі промислового майданчика однієї із шахт ДП «Львіввугілля».

До модернізації можна залучити одну із котелень ДП «Львіввугілля», а також котельні МКП «Сокальтеплокомуненерго» та КП «Червоноградтеплокомуненерго».

Загалом аналіз можливості використання водовугільного палива свідчить про можливість його застосування у кількох пілотних проектах в області.

Реалізацію згаданої програми на Львівщині підтримує міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

джерело: Львівська ОДА

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.