Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

Середа, 12 квітня 2017, 16:00

Гройсман погрожує керівництву Львіввугілля криміналом

Володимир Гройсман

Володимир Гройсман вимагає притягнути до кримінальної відповідальності винних у вибуху на шахті "Степова".

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні на засіданні уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман, керівних осіб, чия недбалість та порушення привели до вибуху 2 березня на шахті "Степова" у Львівській області, потрібно притягнути до кримінальної відповідальності.

"Прошу довести цю справу до логічного завершення – до приведення до кримінальної відповідальності цих горе-керівників. Позвільняти негайно їх усіх звідти. Проведіть системну роботу по кожній державній шахті", – наголосив Володимир Гройсман.

Також Гройман додав, що ініціює перевірку ефективності роботи керівників державних шахт.

Нагадаємо, сьогодні спеціально створена комісія оприлюднила основні причини аварії на шахті "Степова", насамперед це порушення правил безпеки. Наразі уряд направив висновки комісії до правоохоронців.

Наразі шахта не працює, тут здійснюються гірничо-рятувальні роботи щодо зменшення вмісту метану у повітрі, а на момент обвалу у неї не було належно оформленого дозволу на проведення небезпечних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.