Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великдень у Львові

Середа, 12 квітня 2017, 18:25

12 квітня: найпопулярніші запити у Google

Великдень у Львові

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 12 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що необхідно робити у Чистий четвер.

Зазначимо, тиждень перед головним християнським святом – Великоднем, є періодом найсуворішого посту, а найбільш багатий традиціями Великий четвер. За християнським звичаєм саме четвер є тим днем, коли потрібно приготувати всі страви для великоднього столу, адже зі Страсної п'ятниці до самого Христового Воскресіння будь-яка робота по дому категорично заборонена.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про скандал навколо американського авіаперевізника United Airlines та пасажира лікака, у результаті якого компанія втратила майже 800 млн доларів.

Зокрема, пасажира в США силою витягли з переповненого літака, щоб звільнити місця для чотирьох співробітників United Airlines. Пасажирам літака запропонували компенсацію у 800 доларів на людину за звільнене місце, однак ніхто не бажав зійти з літака. Тоді співробітники авіакомпанії вибрали чотирьох осіб і попросили їх піти. Один з пасажирів відмовився, в результаті три охоронці застосували силу.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.