Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 серпня 2012, 12:43

У Львові сьогодні та завтра автобуси №19 курсуватимуть через вул. Підвальну

У Львові Сьогодні та завтра, 17 і 18 серпня, автобусний маршрут №19 курсуватиме за зміненим маршрутом – через вул. Підвальну у зв’язку із ремонтом залізничного переїзду на вул. Пластовій.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Упродовж 2-х днів автобуси №19 їхатимуть від лікарні швидкої допомоги на вул. Б.Хмельницького до автостанції №2 і до вул. Під Дубом, далі через вул. Підвальну, Личаківську, Пасічну, а тоді за звичним маршрутом.

Нагадаємо, 17 та 18 серпня комунальники проводять капітальний ремонт на залізничному переїзді на вул. Пластовій, через що переїзд тимчасово закритий.

Звичний маршрут №19:

вул. К. Трильовського - вул. І. Кавалерідзе - вул. Сихівська - вул. Зелена - вул. Дж. Вашингтона - вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. Глинянський Тракт - вул. Богданівська - вул. Пластова - вул. Ковельська - вул. Польова - вул. Новознесенська - вул. Б. Хмельницького - вул. Б. Грінченка - вул. І. Миколайчука - вул. В. Щурата.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.