Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

4vlada.com

П'ятниця, 17 серпня 2012, 13:41

На Львівщині міліція затримала групу рабовласників

 У Бориславі  міліція виявила трьох громадян неодноразово викрадали людей та змушували працювати на них й заробляти гроші.

 

Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

25 липня 2012 року у Бориславський міський відділ міліції звернувся тридцятирічний місцевий мешканець ,який повідомив, що невідомі особи його викрали та насильно утримували будинку, розташованому в Борислав на вул. І. Франка.

Правоохоронці встановили, що 16 квітня 2012 року 26-річний мешканець Борислава разом із двома спільниками 22-річним та 26-річним бориславцями викрали громадянина

«Група зловмисників, перебуваючи на вул. Грушевського у Борислав, спіймала вказаного вище 30-річного чоловіка, після чого жорстоко його побила та вкинула на заднє сидіння автомобіля, який належить викрадачам. Далі чоловіки привезли свою жертву у приватний будинок на вул. Івана Франка. Там чоловіка прив’язали ланцюгом до ніжки розкладного крісла та утримували його. При цьому кривдники змушували бранця працювати на них, виконувати різну домашню роботу. Коли чоловік не підкорявся зловмисникам, ті його лупцювали. Перебуваючи у таких жахливих умовах тривалий період, чоловікові таки вдалося врятуватись: 12 липня він втік від рабовласників», – зазначено у повідомленні.

Наступного ж дня після втечі першого бранця, 13 липня 2012 року, зловмисники викрали іншу людину – 24-річного чоловіка. Як і в попередньому випадку, кривдники змушували чоловіка працювати на них – продавати мед. За найменшої спроби відмовити – демонстрували свою силу. Після одного із побиттів чоловіка залишили самого, і йому вдалось втекти.

Ще одна жертва – 21-річна місцева мешканка, яка 27 липня звернулась до правоохоронців за допомогою.

За даними фактами проти зловмисників порушена кримінальна справа за ознаками частини 2 статті 146 КК України (незаконне викрадення людини з корисливих мотивів за попередньою згодою з іншими особами). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.