Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пункт пропуску "Рава-Руська"

Четвер, 13 квітня 2017, 16:33

Львівські прикордонники не очікують черг на Великдень

Пункт пропуску "Рава-Руська"

Щоб запобігти чергам на Великодні свята львівський загін Державної прикордонної служби України збільшить кількість нарядів.

Про це сьогодні під час брифінгу розповів начальник Львівського прикордонного загону підполковник Сергій Мельник.

Він запевнив:

"Прогнозовані нами час пікових навантажень, перед святами і після свят, в суботу і неділю, черг не буде. А у понеділок очікуємо пікове навантаження у пунктах пропуску."

У понеділок прикордонники зібльшать кількість нарядів, що перевірятимуть документи громадян і транспортні засоби на пунктах пропуску.

"В одному напрямку буде три-чотири прикордонних наряди. З понеділка буде шість-сім нарядів. Ми уточнили взаємодію з польськими прикордонниками. Вони запевнили, що будуть оформляти більше транспортних засобів, ніж зазвичай, особливо у час пікового навантаження. Додатково будемо виставляти прикордонний наряд що слідкуватиме за порядком у пунктах пропуску", – розповів Сергій Мельник.

Нагадаємо, торік з метою змешнення черг на кордоні, у пунктах пропуску "Рава-Руська" та "Краковець" запроваджено спеціальні смуги руху для авто українців, які їздять на автомобілях іноземної реєстрації та вимушені перетинати кордон кожні 5 днів. Їх відокремлено від решти автомобілів, що прямують на пункти перетину кордону. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.