Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

П'ятниця, 17 серпня 2012, 15:25

Львівська митниця порушила кримінальну справу за фактом незаконного переміщення зброї

Працівники митниці виявили під час огляду міжнародних поштових відправлень 6 упаковок зброї, захованих під особисті речі, які надійшли зі США на адресу в Україні, у Чернівецькій області.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Митники звернули увагу на підозрілі коробки, у яких, як виявилося, містився вживаний одяг та побутові предмети. На дні лежали 6 упаковок з маркуванням, кожна по 50 предметів циліндричної форми жовтого кольору із чорними металевими наконечниками, схожих на патрони, а також предмет, схожий на ствол рушниці з маркуванням, що був у використанні, та дерев’яний предмет, схожий на приклад до рушниці – все було прикрите чорною поліпропіленовою плівкою.

«Експерти встановили, що це мисливський карабін промислового американського виробництва, який є вогнепальною нарізною зброєю, придатною до стрільби, а також триста мисливських патронів кал. 5,6 мм кільцевого запалювання – також придатні для стрільби боєприпаси до мисливської вогнепальної нарізної зброї, зокрема і до цього карабіна», – зазначено у повідомленні.

За ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 КК України, порушена кримінальна справа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.