Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

Середа, 19 квітня 2017, 13:11

Гройсман опікуватиметься сміттям у кожній області

Володимир Гройсман

Володимир Гройсман виступає за формування плану сталого поводження з сміттям у кожній області.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні під час засідання уряду прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, у кожній області країни потрібно сформувати план сталого поводження з твердими побутовими відходами для вирішення існуючих та запобігти виникненню нових екологічних проблем. 

"По кожній області має бути план поводження з твердими побутовими відходами, мають бути сучасні полігони і переробні підприємства. У нас на сьогоднішній день це найбільш кричуща проблема, яка має бути терміново вирішена", – зазначив Володимир Гройсман.

За його словами, досі в країні не було розроблено підходу до поводження з відходами.

"Робили як попало, що попало, і сьогодні ми маємо серйозні екологічні проблеми у багатьох сферах і регіонах", – додав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман звернувся до голови Львівської ОДА Олега Синютки з проханням допомогти Садовому вибрати іншу ділянку замість землі на території Яворівської "Сірки", яка, як встановили експерти, не підходить під полігон та завод з переробки відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.