Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

lv.npu.gov.ua

Середа, 19 квітня 2017, 16:51

Голову одніє із сільрад Львівщини та депутатів на п'ять років засудили за хабарництво

земельна ділянка

Хабарники вимагали 21 тисяч доларів хабара за земельну ділянку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, ще у грудні 2014 року правоохоронці викрили голову сільської ради, депутатів та спеціаліста-землевпорядника в одержанні 21 тисячі доларів хабара за сприяння у прийнятті сесією сільради рішення про передачу в оренду терміном на 49 років земельної ділянки площею у 2,3 га для ведення садівництва та за зниження орендної плати за землю.

Зловмисники отримали гроші частинами із розрахунку 8 тисяч доларів за 1 га орендованої землі. 

Районний суд Львова засудив голову сільської ради до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій в органах державної влади, місцевого самоврядування, в державних і комунальних підприємствах, установах та організаціях, строком на 3 роки.

Два депутати цієї ж сільської ради отримали покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій в органах державної влади, місцевого самоврядування, в державних і комунальних підприємствах, установах та організаціях, строком на 3 роки.

Спеціаліста-землевпорядника також засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.