Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комунальна власність Львова

Середа, 19 квітня 2017, 16:33

У Львові офіційно налічується більше тисячі приміщень комунальної власності

комунальна власність Львова

Станом на сьогодні в реєстр комунального майна внесено понад 1 тисяч об’єктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як заявила сьогодні начальник управління комунальної власності міськради Інна Свистун, сьогодні обстежено 1128 об'єктів нерухомого майна та внесено їх в єдиний реєстр.

Наразі опрацьована інформація по комунальних приміщеннях Сихівського та Залізничного районів, а також вноситься та опрацьовується інформація по приміщеннях Галицького району. 

"Протягом останніх півтори року ми працювали над розробкою програмного забезпечення, яке б дозволяло інформацію по кожному об’єкту занести в єдину базу даних, де поряд з характеристиками об’єкту, буде його фотографія, технічний паспорт, інформація про реєстрацію права комунальної власності, а також інформація про інвентаризацію, всі акти обстеження. Це дає змогу краще, ефективніше управляти майном і робити звіти по кожному з районів міста за типами власності приміщень", – наголосила Інна Свистун.

Вона додала, що потрібно виокремити ті нежитлові приміщення, які є в житлових будинках в кожному районі, і запланувати їх на найшвидшу приватизацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.