Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Свідки Єгови

Центр Свідків Єгови

П'ятниця, 21 квітня 2017, 18:25

21 квітня: найпопулярніші запити у Google

Свідки Єгови

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між англійським футбольним клубом "Манчестер Юнайтед" та белігійським "Андерлехт".

"Манчестер Юнайтед" обіграв "Андерлехт" з рахунком 2:1 та вийшов у 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА. Голи забили Генріх Мхітарян і Маркус Рэшфорд.

Окрім цього найбільше зацікавило українців інтерв'ю зі лідером гурту "Воплі Відоплясова" Олегом Скрипкою. Він розповів про залаштунки "Голосу Країни", своє ставлення до квот на радіо й пояснив, чому викинув величезну колекцію української музики. 

Також популярною була новина про те, що у Європі засудили вчорашнє рішення Верховного суду Росії про заборону діяльності адміністративного центру Свідків Єгови в країні на підставі звинувачення в екстремізмі.

Як йдеться у заяві Європейської зовнішньополітичної служби, це рішення може призвести до кримінальних переслідувань членів релігійної групи, а Свідки Єгови, як і всі інші релігійні групи, повинні мати можливість безперешкодно користуватися свободою зібрань.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.