Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

долари

sumylife.com

П'ятниця, 21 квітня 2017, 16:44

Шахрай ошукав львів'янина на 42 000 доларів

долари

54-річний аферист мав продати підприємцеві конфісковану на митниці побутову техніку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

10 квітня у Шевченківський відділ поліції звернувся за допомогою 38-річний підприємець який повідомив, що невідома особа ошукала його на значну суму коштів.

За словами підприємця, зловмисник нібито мав доступ до конфіскованої на митниці побутової техніки, яку можна придбати за низькими цінами.

Після телефонної розмови з шахраєм, потерпілий зустрівся з ним. Обговоривши в машині деталі покупки, підприємець передав аферистові 42 000 доларів. Як тільки він отримав кошти, то пояснив, що має зайти на кілька хвилин до державної установи, яка знаходиться поруч.

Щоб у покупця не виникли підозри, чоловік залишив у машині свою куртку та сумку, однак гроші забрав із собою. Опісля шахрай втік із будівлі через запасний вихід.

Як встановили встановили, до скоєння злочину причетний 54-річний львів'янин. Йому оголосили про підозру за ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

На афериста чекає позбавлення волі терміном від 5 до 12 років із конфіскацією майна. Наразі проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.