Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод у Новому Роздолі

loda.gov.ua

П'ятниця, 21 квітня 2017, 17:31

У Новому Роздолі відкрили новий завод

завод у Новому Роздолі

Завод виготовляє кабелі для автомобілів світових брендів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні у Новому Роздолі ТзОВ «ОДВ-ЕЛЕКТРИК», що займається виробництвом кабельної продукції для автомобілів Volkswagen, BMW, Porsche, Volvo, OPEL, відкрила новий завод.

Приміщення нового заводу – 932 кв.м.

«Важливо, що 1400 людей у Новому Роздолі мають місце праці, що тут працює конструкторське бюро і сьогодні ми здійснили запуск верстату, розробленого в Україні, який продається не тільки для компаній ОДВ-ЕЛЕКТРИК, але й для інших великих компаній», – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, що збільшення об’ємів виробництва на цьому підприємстві збільшить доходи до бюджетів всіх рівнів, які залучать для ремонту дороги Миколаїв-Жидачів-Журавно-Стрий.

Зазначимо, ТзОВ «ОДВ-ЕЛЕКТРИК» займається виготовленням високоякісних кабельних джгутів, соленоїдів та мехатронних систем для автомобільної галузі. Підприємство створене за участю німецької компанії ODW – ELEKTRIK GmbH  у 2003 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.