Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 25 квітня 2017, 14:34

В АТО загинули більше 270 бійців зі Львівщини

учасники АТО

З початку проведення АТО на Сході України загинули 272 військових зі Львова та Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявив сьогодні під час сесії обласної ради голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, у зоні АТО загинули більше 270 військових з області.

"На Сході країни уже загинуло 272 наших захисників з Львівщини", – зазначив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, у квітні депутати Львівської міської ради надали пільги на оплату комунальних послуг членам загиблих сімей бійців та добровольців, а Львівська облрада присвоїла статус бійців-добровольців, які брали участь у АТО, 100 мешканцям області.

Додамо, у вересні 2016 року добровольчі батальйони зі Львівщини зібрались на пікет під обласною радою і вимагали від депутатів визнати їх учасниками АТО. Тоді ж депутати і визнали добровольців, які не увійшли до ЗСУ або Нацгвардії, учасниками бойових дій на Сході України.

Для цього створили спеціальну комісію, яка і мала вирішувати, чи давати віськовому-добровольцю звання учасника АТО. А на початку листопада минулого року облрада оприлюднила список документів, які потрібно подати добровольцям для отримання такого статусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.