Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Вівторок, 25 квітня 2017, 15:52

На Львівщині незаконно приватизували землі заповідника

земельна ділянка

Посадовець земкадастру підробив документи на землі, які знаходилися на території ландшафтного заказника.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, у 2004 році спеціаліст одного з районних відділів Львівської регіональної філії ДП "Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах" склав незаконні документи на земельні ділянки.

Зокрема, у документах не було відображене розташування ділянок за межами села та в межах охоронних природних територій, які віднесені до ландшафтного заказника місцевого значення.

У результаті землі, площею 1,1 га та вартістю понад 1 млн грн, перейшли у приватну власність.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.