Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

lvivmarket.net

Понеділок, 20 серпня 2012, 14:15

Вул. Коновальця у Львові буде відремонтована до грудня

На вул. Коновальця у Львові проводиться ремонт дорожне покриття, перемощують тротуари, замінюють водопровід, каналізаційні випуски, дощоприймачі та закладають футляри електромереж.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

«Ремонт вулиці Коновальця розпочався 10 серпня. Зараз відбувається зняття покриття і Львівводоканал розпочинає заміну мереж», – розповів Орест Тимчишин.

Ремонт вул. Коновальця здійснює ШРБУ 65, яке перемогло за процедурою закупівель. Вони запропонували найкраще співвідношення ціни і якості.

«Ми розширимо дороги на 70 см за рахунок широких тротуарів, також будуть велосипедні доріжки. Бруківка, яку зараз демонтують, в нормальному стані. Є трохи поколеної, але вона є доброю. Взагалі ми не будемо використовувати нові матеріали, будемо перестеляти зворотніми матеріалами», – повідомила директор ТзДВ ШРБУ 65 Магера Леся Михайлівна.

Ремонтні роботи планують завершити до початку грудня, та в ШРБУ 65 стверджують, що рух на Коновальця вдасться відновити ще швидше.

Також Леся Магера повідомила, що можливі відключення води, але короткотермінові і мешканців про них обов'язково попередять.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.